Fără apă caldă, pentru clienții Colterm din 4 mari cartiere ale Timișoarei

Mii de locuitori ai Timișoarei, fără apă caldă și căldură!

Fără apă caldă, pentru clienții Colterm din 4 mari cartiere ale Timișoarei.

Pentru remedierea unei defecțiuni tehnice apărute la rețeaua primară de termoficare a municipiului Timișoara, suntem nevoiți să întrerupem furnizarea apei calde de consum în ziua de luni, 03.10.2022, de la  ora 8ºº până la ora 18ºº,  la  punctele termice 98 și SDM. Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor: Eternității, Arh. V. Vlad, Calea Șagului, Steaua, Mart. H. Sporer, Bujorilor, Izlaz, Arh. D. Marcu, Florilor.

CITEȘTE ȘI: Avertisment: La iarnă, telefoanele mobile ar putea să nu mai funcţioneze

Tot în data de 03.10.2022, în vederea executării de lucrări aferente proiectului „Retehnologizarea sistemului centralizat de termoficare din Municipiul Timișoara în vederea conformării la normele de protecția mediului privind emisiile poluante în aer și pentru creșterea eficienței în alimentarea cu căldură urbană Etapa II”, se va întrerupe furnizarea apei calde de consum, după cum urmează:

-între orele 0800 – 2000, la  punctele termice 13, Diana și 50. Vor fi afectați consumatorii care locuiesc pe străzile:  Bv. Eroilor de la Tisa, P-ța Petofi,  1 Decembrie, F.C. Ripensia, Cluj, Diana, Retezat, Vâlcea, A. Saligny, Craiova, Martir C. Lungu, Tineretului, Constanța, Feleacul, Surorile Martir Caceu;

-între orele 0800 – 1600la PT 75. Vor fi afectați consumatorii care domiciliază pe străzile: Dorobanților, George Bacovia, Intrarea Zoltan Kodaly, Simion Bărnuțiu.

„Atragem atenția că, la finalizarea lucrărilor, poate apărea fenomenul de turbiditate pentru o scurtă perioadă de timp, motiv pentru care recomandăm evitarea folosirii apei în scopuri menajere, până la limpezirea ei.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat, vă mulțumim pentru înțelegere și vă informăm că nerespectarea orelor de începere și finalizare a lucrărilor cade direct în sarcina prestatorului”, transmit reprezentanții Colterm.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *