Fără apă caldă, apă rece și încălzire, în sute de apartamente din Timișoara. Lucrări edilitare programate joi, 2 februarie

Mai multe străzi din Timișoara rămân total fără apă!

Fără apă caldă, apă rece și încălzire, în sute de apartamente din Timișoara. Lucrări edilitare programate joi, 2 februarie.

Având în vedere notificarea transmisă de AQUATIM SA privind faptul că în ziua de joi,  02.02.2023, între orele  8-16, sunt planificate lucrări de conectare conducte, Colterm întrerupe furnizarea apei calde de consum și a apei reci hidrofor, la PT 22.

Vor fi afectați consumatorii arondați  străzilor:  C-tin Brâncuși , Martir Sebastian Iordan, Take Ionescu și Zurobara, în total 23 de branșamente.

CITEȘTE ȘI: Când se va termina epidemia de gripă. Ce spune ministrul Sănătății despre cazurile de infecții respiratorii

Tot joi, 02.02.2023, se întrerupe furnizarea apei calde de consum și a încălzirii,  de la  ora 0800 la ora 1800, la  PT 75,  în vederea executării de lucrări aferente proiectului „Retehnologizarea sistemului centralizat de termoficare din Municipiul Timișoara în vederea conformării la normele de protecția mediului privind emisiile poluante în aer și pentru creșterea eficienței în alimentarea cu căldură urbană Etapa II”.

Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor: Lalelelor  nr. 7, 11, 13;  Viorelelor nr. 21, 23, 25; Alexandru Miletici nr. 1, 2, 3, 4;  Behelei bl. C15; Simion Bărnuțiu nr. 52, 56, 58, 60.

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *