Fapte obscene pe malul Begăi

Un control al polițiștilor locali pe malurile Begăi s-a lăsat cu descoperiri neașteptate. Pe lângă bețivi și pescari amatori, oamenii legii au aplicat sancțiuni și pentru săvârșirea în public de acte și fapte obscene

Polițiștii locali din cadrul Biroului patrulare navală au efectuat, în colaborare cu jandarmii din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Timiș, o amplă acțiune comună pe malurile Canalului Bega, principalele situații vizate fiind cele de respectare a legislației referitoare la ordinea și liniștea publică, verificată în special de polițiștii locali, precum și existența documentelor necesare desfășurării de activități de pescuit în scop de agrement, verificată de jandarmi.

CITEȘTE ȘI: Aproape 200 de localuri și magazine din Timișoara, închise de Protecția Consumatorului

Acțiunea a avut loc pe tot parcursul Begăi, de la Uzina de Apă și până la Podul Modoș, fiind verificate 24 de persoane, din care cinci au fost sancționate pentru consum de alcool și săvârșirea în public de acte și fapte obscene și pentru nedeținerea documentelor necesare pescuitului de agrement.

Astfel de acțiuni comune, în sistem integrat, se vor desfășura periodic, având în primul rând rolul de a preveni comiterea de fapte precum consumul de alcool, tulburarea liniștii publice, distrugeri și deteriorări, abandonarea de deșeuri, toate acestea având drept scop menținerea unui climat de liniște și siguranță în aceste zone, cu atât mai mult cu cât se intenționează păstrarea integrității investițiilor realizate din fonduri europene pe malurile Canalului Bega.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Fapte obscene pe malul Begăi

  1. Nu exista politisti locali al nu stiu ce birou naval nu mai dati nume pompoase sunt numa gruoari de putori locale liputori

Lasă un răspuns