Fântâni publice lăsate de izbeliște la Timişoara

Ar fi de dorit ca toţi cetăţenii care folosesc fântânile publice să fie un pic atenţi la felul în care o fac, dar ştim bine că nu există pădure fără uscături. De asemenea, ar fi potrivit ca edilii să se preocupe cât de cât de bunul mers al diferitelor facilităţi edilitare.

Nu de alta, dar acestea au fost amenajate pe banii noştri, nicidecum din ai lor, ai edililor. Într-un cuvânt, avem destule imagini sugestive ale corigenţei la capitolul spiritului gospodăresc, iar starea multora dintre fântânile forate ale oraşului este proastă.

În speţă este vorba despre cea de pe Calea Bogdăneştilor, din vecinătatea complexului comercial „Favorit”. Ambele robinete sunt stricate, iar apa curge permanent, zi și noapte. Este, totuși, o resursă epuizabilă și, dacă nu se intervine prompt în astfel de situații, peste niște ani se vor închide unele dintre aceste fântâni care astăzi sunt lăsate de izbeliște.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Fântâni publice lăsate de izbeliște la Timişoara

  1. Apa de la multe din aceste fantani este plina de depuneri verzi, n-are rost sa vorbesc de mirosul si gustul de apa din canalizare. Nu stiu de la ce adancimi este captata si cat de des i se fac analizele, dar ma indoiesc sincer de potabilitatea apei din asfel de fantani forate.

Lasă un răspuns