Familie disperată! Un timișorean a dispărut de acasă de aproape două săptămâni

Poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale au fost sesizaţi despre dispariţia unui bărbat de 68 de ani, din municipiul Timișoara.

La data de 30 iunie, Grigorie Munteanu a plecat de la domiciliul său situat pe bulevardul Constantin Loga Diaconovici Loga și nu s-a mai întors acasă.
Bărbatul are 1,72 metri, ochi căprui, fața dreptunghiulară, tuns scurt, păr grizonat și prezintă lipsă falangă deget mare mână dreaptă.

Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat sa apeleze Serviciul de urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 Răspunsuri “Familie disperată! Un timișorean a dispărut de acasă de aproape două săptămâni

  1. Bărbatul, respectiv, numitul MUNTEANU GRIGORE nu suferea de nici o boală care să nu ăi permită o comunicare clară, concisă și reală asupra propriei identități,era o fire veselă și mare consumator de glume și bancuri,persoană foarte agreabilă ! este prietenul meu din copilărie ! Am copilărit în Piața Unirii din Timișoara !

  2. Bine documentata stirea, omul avea vreo problema, alzheimer, dementa, ceva? Noi doar sa ne uitam la toti pe strada, sa le gasim bunicul/unchiul, restul e secret, nu?

Lasă un răspuns