Facebook-ul a decis: gratuităţile la transportul în comun din Timişoara rămân cum s-a stabilit

Modificări importante în circulaţia rutieră şi în transportul în comun la Timişoara

După un scurt sondaj de opinie pe o rețea de socializare, primarul Timișoarei a decis să lase gratuitățile acordate celor care folosesc transportul public așa cum au fost deja stabilite. La sondajul referitor la mersul cu zero lei în mijloacele de transport în comun au participat 1.375 de repondenți.

Concluzia a tras-o primarul: „Sondajul a dovedit, o dată în plus, că ceea ce face administrația Robu este în consonanță cu punctele de vedere ale cetățenilor Timișoarei în majoritatea lor substanțială. Deci, vom continua să asigurăm gratuitățile cu care i-am obișnuit pe timișoreni, încurajând, astfel, folosirea mijloacelor de transport în comun, cu o singură excepție, în cazul căreia repondenții s-au pronunțat clar împotrivă, poziție pe care o am și eu, personal”.

Cei care au răspuns au fost, în proporție de peste 50 la sută, de acord cu menținerea gratuităților pentru pensionari, preșcolari, elevi, studenți, revoluționari, nevăzători, surzi și persoane cu dizablități locomotorii, persoane fără venituri în afara celui minim garantat, persoane cu atribuții de control în mijloacele de transport în comun, angajați ai unor organizații și fundații care se ocupă de copii cu dizabilități și persoane cu diverse probleme.

Totuși, doar 23,2 la sută din repondenți au fost de acord cu gratuitățile pentru angajații unor organizații și fundații cu activitate în domeniul transporturilor, în timp ce 76,8 la sută nu au fost de acord. În consecință, primarul va propune Consiliului Local Timișoara să anuleze aceste gratuități.

Desigur, la fel de important ar fi fost, poate, să se precizeze câte persoane intră în fiecare categorie de gratuități sau cine sunt aceste organizații și fundații „cu activitate în domeniul transporturilor”, dar acum nu mai contează. Facebook a vorbit, facebook a decis!


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Facebook-ul a decis: gratuităţile la transportul în comun din Timişoara rămân cum s-a stabilit

  1. Interesant ( adaug ) : în Budapesta, român fiind, pe baza cuponului de pensie, circuli GRATUIT !!! La Mako ( ștrand ), dacă ești pensionar ( tot, român ), plătești mai puțin ! Interesant …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *