Fabulos! Alexia Tatu – Andreea Soare în finala de la Wimbledon 2022, turneul junioarelor U14

Fabulos! Alexia Tatu - Andreea Soare în finala de la Wimbledon 2022, turneul junioarelor U14

Performanță majoră pentru tenisul din țara noastră, finala de simplu a turneului feminin de la Wimbledon 2022, în competiția sub 14 ani, fiind 100% românească. Alexia Ioana Tatu și Andreea Diana Soare luptă duminică pentru trofeu, după ce și-au câștigat semifinalele și s-au calificat în ultimul act la U14.

Alexia Tatu, din Buzău, este cap de serie 1 și a trecut de argentinianca Sol Ailin Larraya Guidi (6-0, 6-3), în vreme ce Andreea Soare, din Medgidia, a eliminat-o pe britanica Isabelle Britton (6-0, 7-5).

Competiția s-a jucat pe sistem grupe, patru grupe a câte patru jucători care și-au obținut locurile în turneu după ce au câștigat turnee notabile în Europa.

În grupe, Alexia și Andreea au obținut numai victorii, conform observatornews.ro.

CITEȘTE ȘI: Ce performanță! Alessia Pop, o fată de 15 ani din Giroc, este vicecampioană națională la 3000 de metri marș!

Astfel, Alexia Tatu le-a învins pe Giselle Isabella Guillen (Australia), cu 6-2, 6-4, pe Marianne Angel (Mexic), cu 3-6, 6-0, 10-2 și pe Arabella Loftus (Marea Britanie, favorita numărul 7), cu 6-1, 6-0.

La rândul ei, Andreea Soare a câștigat partidele cu Aishwaraya Jadhav (India), scor 6-3, 6-2, cu Aishi Das (Noua Zeelandă), scor 6-4, 6-4 și cu Mika Stojavljevic (Marea Britanie), scor 1-6, 6-4, 10-3.

Foto: observatornews.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *