Expoziţiile Camerei de Comerţ au atras 20.000 de vizitatori în primul semestru

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş (CCIAT) a tras linie şi a contabilizat un număr remarcabil de vizitatori, circa 20.000, la manifestările sale expoziţionale organizate în prima jumătate a anului.

Salonul Mirilor, ediţia a zecea, a marcat inaugurarea calendarului expozițional pentru anul în curs, reunind peste 70 de firme, branduri naționale și internaționale, care au expus o gamă diversificată de produse şi servicii specifice evenimentului de căpătâi din viaţa unui cuplu, nunta: rochii de mireasă, costume de mire și de ceremonie, toalete de gală, invitații, buchete și aranjamente florale, bijuterii și accesorii, servicii și oferte de organizare a evenimentului, cofetării, restaurante, servicii foto-video și de sonorizare, hair-styling etc.

Salonului Industriei Ușoare a avut deja două ediţii în acest an, fiecare reunind peste 60 de expozanți din țară și din străinătate, care au oferit publicului larg o gamă variată de articole de sezon: îmbrăcăminte pentru femei, bărbați și copii, confecții din piele și blană, tricotaje, încălţăminte, marochinărie, accesorii, lenjerie intimă, produse cosmetice, produse naturiste, parfumuri, bijuterii, gablonţuri; flori și aranjamente florale. În spaţiul exterior al Centrului Regional de Afaceri a fost organizat şi un târg cu produse tradiţionale: dulciuri de casă, articole de artizanat, miere de albine etc.

Universul Casei Tale & Expo Mobila şi-a consumat la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT cea de-a cincea ediţie, aducând în faţa publicului peste 40 de producători, cu o bogată gamă de produse, sisteme şi tehnologii de avangardă în materie de construcţie, mobilare și amenajare a spaţiilor interioare şi exterioare.

Sectorul mobilă, puternic reprezentant, a pus pe tapet cele mai noi tendințe, tehnologii, materiale și accesorii, inclusiv sisteme inteligente din industria mobilei. Timp de patru zile, producători, constructori, proiectanți, arhitecţi, designeri și consultanți au oferit cele mai bune soluții în ceea ce privește achiziţionarea, construcţia şi mobilarea spaţiului de locuit sau de muncă.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns