Expoziție de fotografii despre Parteneriatul Strategic dintre SUA și România

Expoziție de fotografii despre Parteneriatul Strategic dintre SUA și România

Expoziție de fotografii despre Parteneriatul Strategic dintre SUA și România.

Expoziția „Noi, Poporul: 25 de ani de Parteneriat Strategic”, ce poate fi vizionată în Piața Unirii din Timișoara, ilustrează patru domenii de cooperare în care elementul central sunt oamenii care au făcut posibil și dau greutate Parteneriatului Strategic, spune consilierul pentru Presă şi Cultură al Ambasadei SUA, Timothy Gerhardson.

CITEȘTE ȘI: Proiectul „Case de muzicieni Timiş” se lansează astăzi, de Ziua Internaţională a Muzicii, la Sala Barocă a Muzeului Naţional de Artă Timişoara 

“Noi, Ambasada Statelor Unite ale Americii sărbătorim 25 de ani de parteneriat strategic și invităm ascultătorii Radio Timișoara să viziteze expoziția fotografică. Imaginile sunt cuprinse sub titlul <Noi, poporul> și sunt inspirate de realizările pe care am reușit să le obținem împreună. Este un foto-eseu tematic ce ilustrează patru mari domenii cel al colaborării diplomatice, pentru securitate, pentru bunăstare economică și în relațiile culturale, relațiile dintre români și Statele Unite ale Americii”, spune consilierul pentru Presă şi Cultură al Ambasadei SUA, Timothy Gerhardson.

Foto: Timothy Gerhardson

radiotimisoara


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *