Expo Mobila Timișoara, din nou la dispoziția publicului

O nouă editie a targului Expo Mobila

Mobilier pe alese, oferit de zeci de companii din întreaga țară, va fi la dispoziția timișorenilor peste doar câteva zile, în cadrul unei expoziții cu vânzare. Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş invită publicul timișorean la cea de-a doua ediție din acest an a expoziţiei naţionale Expo Mobila.

Evenimentul se adresează atât persoanelor care doresc să-și achiziționeze piese de mobilier, cât și firmelor contractante. Expo Mobila Timișoara reunește producători români și importatori recunoscuți din domeniu, interesaţi  să se promoveze pe piața timișeană și să identifice noi parteneri de afaceri.

Zeci de stiluri, de la clasic până la modern, diversificate tipuri de modele și design, atât pentru apartament, cât și pentru curte sau grădină, preţuri de producător potrivite pentru toate bugetele, consiliere în vederea alegerii celor mai bune piese și posibilitatea achiziției pe loc sau pe comandă la prețuri speciale sunt alte argumente pentru vizitarea Expo Mobila.

Din standurile Expo Mobila Timișoara vor putea fi văzute și achiziționate piese de mobilier din lemn masiv, mobilier de clasă premium, mobilă tapițată, accesorii: bucătării, dormitoare, sufragerii, livinguri, canapele și fotolii, biblioteci, saltele, decoraţiuni pentru amenajările interioare şi exterioare, produse de curățenie, altele.

Publicul larg, dar și cel profesionist – arhitecţi de interior, designeri – vor avea mai multe motive care să le trezească interesul pentru expoziția organizată în perioada 2 – 5 septembrie la Centrul Regional de Afaceri, pe Bd. Eroilor de la Tisa Nr. 22 A (peste drum de Sala Olimpia). Programul de vizitare va fi de joi până sâmbătă între orele 10 și 20, iar duminică între 10 și 18. Intrarea este liberă. Expoziția se va desfășura cu respectarea normelor de siguranță și securitate impuse de restricțiile în vigoare.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns