Expo Mobila și-a redeschis porțile la Timișoara

mobila

O nouă ediție a Expo Mobila, cu participarea a zeci de companii din toată țara, și-a deschis  porțile la Centrul Regional de Afaceri din Bd. Eroilor de la Tisa nr. 22 din Timișoara.

CITEȘTE ȘI: Victoria, primul cinematograf reabilitat

Este pentru a treia oară în acest an când Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură (CCIA) Timiş aduce în capitala Banatului expoziția națională care prezintă piese de mobilier din lemn masiv, mobilier de clasă premium, mobilă tapițată și accesorii: bucătării, dormitoare, sufragerii, livinguri, canapele și fotolii, biblioteci, saltele, decoraţiuni pentru amenajările interioare şi exterioare, produse de curățenie și altele din gama pentru casă și grădină.

Expo Mobila Timișoara, reunind producători autohntoni interesaţi  să se promoveze în vestul țării, dar și importatori, este din nou un punct de interes atât pentru cei care doresc să cumpere piese de mobilier și accesorii, cât și companiilor contractante în căutare de noi parteneri de afaceri.

Până sâmbătă inclusiv, programul de vizitare este între orele 10 și 20, iar duminică, între 10 și 18. Intrarea este liberă.  Evenimentul se desfășoară cu respectarea normelor de siguranță și securitate impuse de restricțiile în vigoare.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns