Expo Casa, Construct & Imobiliare, la dispoziţia publicului

Vizionarea proprietăţii dorite la 360 de grade, cu ajutorul unui soft special, tehnologii constructive de ultimă oră, instalaţii de înaltă performanţă, decoraţiuni interioare cu muşchi şi licheni, uşi glisante şi sisteme ingenioase de închidere a teraselor se numără printre ofertele pe care publicul le poate vedea în cadrul unei premiere expoziţionale organizate de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș (CCIAT). Expo Casa, Construct & Imobiliare este evenimentul inaugurat la Centrul Regional de Afaceri Timişoara (CRAFT) al CCIAT, din Bd. Eroilor de la Tisa nr. 22A, fiind vorba despre un târg de construcţii, amenajări, design şi imobiliare.

Prin manifestarea expoziţională CCIAT aduce un concept nou, propunându-şi să reunească tot ceea ce l-ar putea interesa pe omul care doreşte să-şi achiziţioneze, construiască sau doar să-şi reconfigureze ori să-şi redecoreze reşedinţa. Expo Casa, Construct & Imobiliare reuneşte aproape 40 de firme, cele mai multe aflânu-se pentru prima dată într-o expoziţie a Camerei de Comerţ. Vizitatorii au la dispoziţie, practicm, tot ceea ce i-ar interesa în domeniul imobiliar, începând cu serviciile de consultanţă în materie şi continuând cu creditarea, proiectarea, construirea, utilarea şi amenajarea casei dorite.

Pot fi văzute, la Expo Casa, Construct & Imobiliare, ultimele produse și sisteme în domeniul amenajărilor și construcțiilor: plăcuțe decorative din ciment, gresie, faianță, parchet, tapițerii, mobilier tapițat sau din lemn masiv, covoare, draperii, tapet de mai multe tipuri, saltele, tencuieli, vopsele, alte materiale pentru finisaje interioare și exterioare, design interior cu mușchi sau licheni, plante, sisteme de acoperiș verde, materiale pentru construcții, scări interioare din lemn masiv, cărămidă aparentă, tehnologii moderne în domeniul recuperării și conservării energiei, instalaţii termice de ultimă generaţie, sisteme „smart home”, variante constructive pentru imobile pasive, sisteme de închidere a teraselor, consultanță și construcție de domuri geodezice, dar şi în domeniul construcțiilor și amenajărilor, precum şi soluții de finanțare şi servicii de arhitectură și proiectare.

Nu doar publicului larg este aşteptat la manifestare, ci şi cel profesional, respectiv arhitecți, constructori, instalatori, designeri, ingineri, urbaniști, peisagişti, agenţi imobiliari și alte categorii de specialiști din domeniile vizate. Este remarcabilă, totodată, prezenţa în expioziţie a Universităţiii Politehnica din Timişoara, prin facultăţile de Construcţii, respectiv de Arhitectură şi Urbanism.

Expoziţia e la dispoziţia vizitatorilor până duminică inclusiv, zilnic între orele 10 şi 20. Intrarea este gratuită.

0 Comments

No Comment.