Explozie la Mănăstirea Sihăstria Rarău: 5 victime

explozie manastire

Explozie la Mănăstirea Sihăstria Rarău! Cinci oameni au fost răniți după deflagrația care a avut loc în această după-amiază. Cel mai probabil, explozia a fost cauzată de o acumulare de gaze.

CITEȘTE ȘI: Coronavirus în România, bilanț oficial 5 iulie. În Timiș nu avem niciun caz nou, la nivel național sunt sute

O puternică explozie s-a produs, astăzi, la Mănăstirea Sihăstria Rarăului, probabil în urma unor acumulări de gaze, într-o încăpere a unei constructii anexe, a anunțat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată.

În urma deflagratiei, din cauza suflului fierbinte și al geamului încăperii respective, care s-a spart, au fost rănite persoanele din zonă, unele suferind arsuri ușoare, altele zgârieturi și tăieturi de la bucățile de sticlă pulverizate.

„La fata locului intervin pompierii militari cu două autospeciale de stingere și o ambulanta SMURD, cu sprijinul a două echipaje SAJ. Până în momentul de față, au fost evaluate medical 5 persoane, dintre care doar o femeie va fi transportată la spital. Ceilalți răniti refuză transportul la o unitate spitaliceasca. La o primă evaluare, niciunul nu prezintă răni grave, care să le pună în pericol viața. Explozia nu a fost urmata de incendiu, iar după investigațiile medicale și acordarea primului ajutor medical, se va cerceta pentru identificarea cauzei probabile și a circumstanțelor în care s-a produs explozia. Suflul exploziei a afectat o cameră tehnică și o bucătărie aflate în construcția anexă respectivă”, a declarat Găleată.

sursa: realitatea.net


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns