Explozie de cazuri de COVID într-una din destinațiile preferate de români. Numărul infectărilor s-a triplat de la începutul lunii

litoral turcia

Numărul cazurilor de COVID a crescut îngrijorător în Turcia, una din destinațiile turistice preferate de români. Peste 14.000 de infectări au fost înregistrate în ultimele 24 de ore, de trei ori mai multe faţă de începutul lunii.

CITEȘTE ȘI: Opt profesori din Timiș, în finala concursului național ”Creatori de educație”. Pot fi votați până în 31 iulie!

Este cel mai ridicat nivel din ultimele două luni, iar în acest context, oficialii de la Ankara le-au cerut oamenilor să se vaccineze cât mai rapid.

În primăvară, Turcia înregistra 60.000 de îmbolnăviri zilnice, aşa că autorităţile au impus carantina, ceea ce a dus la o scădere semnificativă a cazurilor.

De teama unei noi explozii a infectărilor, Turcia a început vaccinarea cu a treia doză. Aproape patru milioane de persoane au făcut doza a treia.

Turcia este una din destinațiile turistice preferate de români. În prezent, este pe lista verde a țărilor cu risc epiidemiologic, așa că cei care merg acolo în vacanță nu trebuie să stea în carantină la întoarcerea în România.

sursa: digi24.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Explozie de cazuri de COVID într-una din destinațiile preferate de români. Numărul infectărilor s-a triplat de la începutul lunii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *