EXCLUSIV! Viaţa pacienţilor, muniţie în războiul absurd declanşat la Spitalul Judeţean Timişoara

Cu exact o săptămână în urmă, un comunicat de presă semnat de șeful Clinicii de chirurgie vasculară din cadrul Spitalului Județean Timișoara, profesorul Mihai Ionac, avea darul de a produce stupoare.

„Din cauza crizei de materiale medicale elementare, la Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean se suspendă operațiile de reconstrucție vasculară”, anunța, vinerea trecută, doctorul Mihai Ionac, care nu s-a limitat la a arăta pisica actualei conduceri a spitalului, ci a și trecut la acțiune.
Mihai Ionac
O echipă a Direcţiei de Sănătate Publică Timiş trimisă în control de Ministerul Sănătăţii a constatat că „materialele sanitare necesare pentru efectuarea operațiilor în Clinica de chirurgie vasculară există, au fost achiziționate de spital și verificate de o comisie de analiză a mostrelor”.

Conform concluziilor inspectorilor DSPT, „activitatea chirurgicală la nivelul Clinicii de chirurgie vasculară se poate desfășura în condiții optime, iar memoriul înaintat de profesorul Mihai Ionac către Ministerul Sănătății a fost nejustificat”.

Aflaţi detalii incredibile din ziarul „Renaşterea bănăţeană” de vineri, 26 iunie!


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Un raspuns la “EXCLUSIV! Viaţa pacienţilor, muniţie în războiul absurd declanşat la Spitalul Judeţean Timişoara

  1. Sa-l bage pe Ionac asta odata la brutarie, ca destul a furat si mintit (si ca sef de sectie, si ca director de spital si ca sef la Medicina experimentala si la revista TMJ) …

    si sa-i confiste si averea daca e nejustificata…

Lasă un răspuns