EXCLUSIV. USR Timiş prezintă Luminiţa de la capătul tunelului

usr timis

În sfârșit, au apărut primele date concrete despre existența partidului lui Nicușor Dan în județul Timiș.

Până acum, existau multe semne de întrebare privind veridicitatea sondajelor care dădeau Uniunea Salvați România cu procente peste pragul parlamentar, în condițiile în care, cel puțin în Timiș, partidul nu există. Iată că acum avem ceva palpabil: s-a constituit Organizația Timișoara a Uniunii Salvați România, neexistând încă și o structură județeană.

Președintele USR Timișoara este o femeie, Luminița Dolângă, profesor de informatică la Școala Generală nr. 30 Timișoara. Interesant este că această unitate școlară are multe legături cu mediul politic.

Soția primarului Nicolae Robu a fost profesoară la Școala 30, iar consoarta deputatului Alin Popoviciu a desfășurat o activitate privată tot la această instituție.

Președinta USR Timișoara nu a mai făcut politică, dar a fost implicată în tot soiul de acțiuni civice.

Una dintre cele mai interesante se referea la angajarea detectivilor particulari care să urmărească copiii la școală, pentru a le comunica, apoi, părinților dacă cei mici chiulesc sau își modifică notele în carnet!

În plan politic, USR (a nu se confunda cu Uniunea Scriitorilor din România) își propune să genereze începutul schimbării actualei clase politice.

Pentru moment, partidul se concentreză pe strângerea semnăturilor necesare pentru a participa la alegeri.

”Stăm bine, nu foarte bine, dar suntem optimiști. Am strâns 5.000 din totalul celor 7.000 de semnături necesare”, a declarat Luminița Dolângă.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “EXCLUSIV. USR Timiş prezintă Luminiţa de la capătul tunelului

  1. O observatie la articolul dumneavoastra ce face referire la „detectivi pe urmele copiilor”. Aceasta problema, pusa in discutie, acum aproape10 ani, s-a materializat in catalogul on-line de care parintii sunt foarte multumiti. E o initiativa care a condus la prevenirea absenteismului si la cresterea performantelor elevilor.

  2. Macar sa inmugureasca USR si in Timis, ca apoi ai facem vant la duduia, daca se adevereste ca e o uneltire transpartinica de timis, iar ea o oportunista. Insa ptr inceput sa ai dam sansa sa construiasca ceva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *