Elevii de la „Loga” se întorc în curând acasă (FOTO)

Începe evaluarea ofertelor pentru acoperișului sălii festive a Liceului Loga. E doar una

Colegiul Naţional „C.D. Loga” îşi va redeschide în curând porţile pentru elevi, după ce timp de aproape doi ani clădirea a fost renovată.

Administratorul firmei de construcţii, Lucian Perescu, cel care se ocupă de reabilitarea unităţii de învăţământ, ne-a declarat că lucrările vor fi finalizate cel mai târziu la sfârşitul lunii mai, pentru a încheia anul şcolar „pe teren propriu”.

Lucrărire ar fi trebuit finalizate acum câteva luni, însă întârzierile au fost cauzate de mai mulţi factori, cel mai recent fiind legat de licitaţia pentru achiziţionarea parchetului. Aceasta s-a prelungit foarte mult, din cauza numeroaselor contestaţii.

Acum, ultima problemă, cea a pardoselii, a fost rezolvată, iar etajul al doilea al clădirii de pe bulevardul Loga este finisat. De asemenea, terenul de sport şi curtea sunt deja amenajate. Se mai lucrează la etajul I, la unele mici finisaje.

Renovarea colegiului a început în octombrie 2014, valoarea lucrărilor fiind de aproape opt milioane de lei. S-au efectuat lucrări de reabilitare a structurii de rezistență, a fațadei, a pardoselii şi a tâmplăriei, s-a refăcut partea de instalaţii, au fost reamenajate grupurile sanitare, terenul de sport și vestiarele.

S-au executat, de asemenea, lucrări de reabilitare şi modernizare la 27 de săli de clasă, zece laboratoare, o bibliotecă, nouă cabinete, două săli de sport, sala de festivităţi şi la muzeul de biologie.

La finalizarea lucrărilor, în jur de 1.200 de elevi vor beneficia de o infrastructură modernă.

Foto: Adrian Pîclişan


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Elevii de la „Loga” se întorc în curând acasă (FOTO)

Lasă un răspuns