Ce pot învăța femeile timișene de la Brigitte Năstase?

brigitte ilie nastase

Foto: click.ro

Se spune că e bine pentru un partid să mai aducă, din când în când, câte o pată de culoare care să scoată din adormire formațiunea politică respectivă. UNPR Timiș se afla într-un somn profund de vreme bună, așa că o pată de culoare era nu doar binevenită, dar și obligatorie. Și a apărut, în persoana unei femei stabilite în București, dar având legături puternice cu Timișoara, unde a locuit timp îndelungat.

E vorba de Brigitte Năstase, fostă Szeifert, fostă Sfăt, fostă Torj, fost topmodel (incredibil câtă experiență a acumulat la doar 38 de ani!), care a devenit președintele organizației de femei a UNPR Timiș.

Această formațiune politică a sperat, astfel, într-o lovitură de imagine, dată fiind notorietatea noii politiciene, care încearcă să se lege mai mult de numele actualului soț, Ilie Năstase.

Este, însă, o lovitură cu efect de bumerang, dat fiind trecutul foarte tumultuos al lui Brigitte, din care nu lipsesc aspectele penale: actuala soție a lui Ilie Năstase a făcut pușcărie, fiind condamnă pentru tâlhărie și lipsire de libertate, după ce a orchestrat torturarea a două persoane!

Desigur, a plătit pentru greșelile din trecut, dar cu ce merite se poate prezenta în fața femeilor din Timiș?

Că s-a căsătorit cu omul de afaceri Octavian Sfăt, care a murit și i-a lăsat o avere considerabilă?

Că s-a recăsătorit cu interlopul Lucian Torj, alături de care a supervizat o bună parte a activității infracționale?

Că l-a descoperit pe Ilie Năstase?

Ce le poate spune Brigittte Năstase timișencelor care lucrează la bandă, în supermarketuri, în spălătorii, în shaormerii sau care fac o școală ca să aibă mai multe șanse în viață? Ce soluții le poate da?

Una singură: succesul nu vine decât dacă ai găsit o persoană bogată, influentă și celebră, care îți poate asigura stabilitatea. Nu e doar spre binele femeii, ci e o cauză mult mai nobilă: interesul național.

Citeşte şi:

Timişoreanca Brigitte Năstase şi-a riscat viaţa pentru a putea fi alături de soţul ei

Ilie Năstase şi soţia sa, Brigitte, vizită „de curtoazie” la DIICOT Timişoara


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Ce pot învăța femeile timișene de la Brigitte Năstase?

  1. Cu un fost premier puscarias,cu actual premier urmarit penal,cu consilier al directorului Aeroportului din Timisoara puscarias,este in trend,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *