Eveniment privat în Banat, întrerupt de polițiști. Petrecăreții au fost amendați cu 2.000 lei fiecare

Polițiștii cărășeni împreună cu reprezentanți ai celorlalte instituții cu atribuții în domeniu, au continuat și au intensificat în weekend acțiunile de verificare a respectării măsurilor impuse pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei Covid – 19.

În acest context, polițiști de la Poliția Municipiului Caransebeș și Secția 2 Poliție Rurală s-au sesizat din oficiu cu privire la organizarea unui eveniment privat (petrecere), la un local public din comuna Obreja.

CITEŞTE ŞI: Accident cu zece mașini, pe Autostrada București-Pitești. Video

La adresa respectivă au fost identificate 14 persoane față de care s-a luat măsura sancționării contravenționale pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 55 din 2020.

Administratorul localului a fost sancționat cu amendă de 3.000 de lei, iar cei 14 participanți au fost sancționați cu amenzi de 2.000 de lei, fiecare, pentru participarea la evenimentul privat și pentru nerespectarea măsurilor de protecție sanitară.

Evenimentul privat a fost întrerupt, iar participanții au părăsit locația.

În urma verificărilor efectuate în cursul nopții în zona Caransebeș, au fost aplicate în total 29 de sancţiuni contravențională în valoare de 31.000 de lei, pentru încălcarea prevederilor Legii nr.55 din 2020.

 

radioresita


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns