Eveniment caritabil la Timişoara. Susținere pentru copiii bolnavi de cancer

caritabil 1

În perioada 26-27 octombrie, va avea loc la Timișoara ”Turneul caritabil de volei” – ediția a II-a, eveniment organizat de West Wing împreună cu Asociația Little People România.

Astfel, 28 de echipe din toată țară se vor întrece la Timișoara pentru titlul de cei mai buni voleibaliști amatori din România și vor contribui prin participarea lor la susținerea programelor dedicate copiilor bolnavi de cancer și tinerilor supraviețuitori implementate de Asociația Little People România.

Pentru al doilea an consecutiv, West Wing invită publicul larg să susțină din tribune voleibaliștii. Prima fază a competiție se va desfășura sâmbătă, conform următorului program: Colegiului Tehnic ”Henri Coandă”, Colegiului Energetic de la ora 8,30 până la ora 15; Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară de la ora 8,30 până la ora 12; Colegiului Tehnic ”Dimitrie Leonida” de la ora 8,30 până la ora 18; Colegiul Tehnic Energetic “ Regele Ferdinad I” de la ora 8,30 până la ora 15; Școala Gimnazială nr 30 de la ora 8,30 până la ora 21. Fazele superioare ale competiției se vor desfășura, în data de duminică, după următorul program de la 8,30-14, la Universitatea de Vest din Timișoara și de la ora 8,30 la 20, la Sala Olimpia.

Leul Curajos, eroul copiilor bolnavi de cancer și mascota programului “Nu mi-e frică!” implementat de specialiștii și voluntarii Little People în nouă secții de oncopediatrie din țară va fi și el prezent în cadrul meciurilor din semifinale și finale.

Cei care nu pot participa la acest eveniment au ocazia de a susține programele asociației printr-un SMS la 8844 cu textul CANCER printr-o donație recurentă de 2 euro sau pot susține cinci dintre echipele de volei participante la turneu cu donații pe pagina de internet a asociației.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns