Evadații din Timiș, găsiți în județul Olt. Cum au fost prinși

S-a dat alerta, ieri, în Timiș, după ce doi tienri au evadat de la Centrul de Reeducare din Buziaș. Cei doi ar fi imobilizat, marți seara, un paznic, după care au escaladat gardul centrului și duși au fost. Dispariția a fost observată abia la apelul de dimineață, când s-a dat imediat alarma.

CITEȘTE ȘI: Ajutor de stat consistent pentru fermierii din Timiș

În căutarea celor doi au plecat gardieni, jandarmi, polițiști, iar pe drumuri au fost institutite baraje rutiere. Cu toate acestea evadații au reușit să fure o mașină și să ajungă astfel tocmai în localitatea Corabia, din județul Olt. Au abandonat autoturismul furat și au încercat să se îndepărteze de localitate dar au fost recunoscuți și s-a dat alarma.

„În momentul depistării aceştia nu au opus rezistenţă. În prezent se află în custodia poliţiei şi urmează a fi predaţi reprezentanţilor Centrului pentru Măsuri Educative Buziaş”, au anunțat reprezentanții Poliţiei Olt.

Cei doi evadați sunt Soare Claudiu Florin, în vârstă de 19 ani, care avea de ispăşit o pedeapsă de un an şi zece luni pentru furt calificat, şi Teglas Samuel, de 21 de ani, care avea o pedeapsă de doi ani şi 204 zile, pentru tăinuire.

La Centrul de Reeducare din Buziaș a fost deschisă o anchetă administrativă.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Evadații din Timiș, găsiți în județul Olt. Cum au fost prinși

  1. Ceva, nu înțeleg : seară, au fugit (imobilizând paznicul) și a doua zi, dimineață, s-a observat lipsa lor !!! Nu se leagă, multe !!!

  2. Astia au nevoie de munca silnica precum in filmele americane, acolo se vor reeduca, la Centrul din Buzias se cred in statiune, apa minerala si ozonul din parc nu e pentru animale fara creier.

Lasă un răspuns