Evadare din Penitenciar. Zeci de oameni ai legii cauta patru infractori care au sarit gardul inchisorii de la Buzias

deținut

Alerta de gradul zero. Mai multe drumuri sunt blocate iar zeci de subofiteri si ofiteri scotocesc zona Buzias –Lugoj, dupa ce patru minori au evadat de la o sectie a Penitenciarului Timisoara.

Mai multe surse din cadrul inchisorii au declarat pentru lugojinfo.ro ca tinerii au fost prezenti la apelul de dimineata, iar in jurul orei 11 au evadat.

Exista informatii conform carora condamnatii au evadat prin escaladarea gardului. Imediat in inchisoare s-a dat alarma iar zeci de echipaje au plecat in cautarea fugarilor.

Aceleasi surse sustin ca cei patru tineri au fost observati in zona statiei CFR Capat, insa nu s-au urcat in tren. Ion Bejerita, un localnic, a declarat pentru lugojinfo.ro ca unul dintre baieti era ranit.

”Au trecut pe-aici undeva in jurul orei 17, dar nu i-am bagat in seama. Unul era ranit. Au venit dinspre padure”. Atat padurea cat si drumurile laterale sunt scotocite de catre organele de politie.

Oamenii legii fac apel la populatie sa sune la 112 daca ii observa pe tineri. La actiunea care se desfasoara in zona participa efective de ordine marite, scrie lugojinfo.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *