Eugen Stan, “polițistul pedofil”, condamnat în primă instanță la 19 ani de închisoare

Arestat la începutul anului 2018, după ce ar fi agresat sexual doi copii într-un lift din Capitală, fostul polițist Eugen Stan a fost condamnat, de judecatoria Sectorului 6, la 19 ani de închisoare. Decizia nu este definitivă.

CITEȘTE ȘI: Incendii de vegetaţie la periferia oraşului Atena. Mai multe localităţi au fost evacuate

“Polițistul pedofil” Eugen Stan a fost trimis în judecată pentru 18 fapte de agresiune sexuală comise în Bucureşti, în perioada noiembrie 2009 – ianuarie 2018, asupra unor victime cu vârste cuprinse între 5 şi 38 de ani.

Marți, 14 iulie, acesta a primit o condamnare de 19 ani de închisoare.

Fostul poliţist a fost prins după ce a agresat doi fraţi, o fetiţă în vârstă de cinci ani şi pe fratele ei de 9 ani în liftul blocului în care locuiau. În declaraţiile date procurorilor, el a spus că s-a învoit de la muncă în acea zi pentru a-şi rezolva niște probleme personale. În timp ce îşi vizita un prieten i-a observat pe cei doi copii.

Eugen Stan îşi recunoaşte, parțial, faptele: „M-am uitat la fetiţă şi mi s-a părut că este simpatică, motiv pentru care m-am aplecat la nivelul ei, am întrebat-o dacă merge la şcoală sau la grădiniţă iar ea mi-a răspuns că merge la grădiniţă. Am început să o pup părinteşte pe frunte şi pe obraji pe fetiţă, după care l-am pupat şi pe băieţel pe obraz”.

Rechizitoriul mai arată că, iniţial, Eugen Stan a declarat că este posibil ca “din greşeală” să o fi pupat pe gură pe fetiţa de 5 ani. Mama celor doi minori a declarat că şi acum copii sunt afectaţi, chiar dacă au trecut opt luni de la abuz.

Sursa: StirilePROTV


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns