”Este un jaf național”! Alfred Simonis spune că PNL vrea să vândă tot

simonis 29 apr 2

Liderul de grup al deputaților PSD, Alfred Simonis, s-a dezlănțuit după ultimele acțiuni ale Guvernului PNL. ”Nu le mai ajung afacerile cu măști! Nu le mai ajung izoletele de 17 mii de euro bucata! Nu le mai ajunge că și-au pus toate rudele și pilele în companii de stat! Acum PNL vrea să înhațe cu totul ce a mai rămas din perlele economiei românești! La prețuri de nimic!!!

Vor să vândă Aeroportul București care are profit de 400 de milioane pe an. Sau CEC-ul!!! Vor să vândă tot!!! Am votat în Parlament o lege prin care interzicem acest jaf național! Și asta i-a scot din sărite pe lacomii liberali care au și anunțat că o vor contesta la CCR!”, este mesajul postat de Alfred Simonis pe o rețea de socializare.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

7 thoughts on “”Este un jaf național”! Alfred Simonis spune că PNL vrea să vândă tot

  1. băi moldovene de unde dracu ai făcut avere la vîrsta de nici 35 de ani ? tu nu ai trecut si pe la tarom cu tovul tău idolu?

  2. Acest bulangiu psd-ist ( egal ,putea fii si pnl-ist) ,cu 15 -20 ani in urma fura din magazine in Franta. Nici o problema daca nu se facea politician tocmai in Romania,trebuia in Franta sa fie deputat.Putea-ti macar sa il verificati inainte de a ni-l da ca un politician credibil.In Timisoara calea Girocului toata lumea il cunoaste cum rupea magazine-le iar acum presa il prezinta ca un politician de cariera. Desteapta-te Romane.

  3. Și de jaful BELINA nu se pune că se supără șefu și alte jafuri patronate de PSD din păcate partidul foștilor activiști PCR a ajuns un clan mafiot cu rădăcini otrăvite peste tot .Goarna psd-ului Simonis asta nu a-r mai trebui primit în Timișoara oare cei care au murit în -89 au murit sa ne conducă psd-ul ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *