”Este un jaf național”! Alfred Simonis spune că PNL vrea să vândă tot

Liderul de grup al deputaților PSD, Alfred Simonis, s-a dezlănțuit după ultimele acțiuni ale Guvernului PNL. ”Nu le mai ajung afacerile cu măști! Nu le mai ajung izoletele de 17 mii de euro bucata! Nu le mai ajunge că și-au pus toate rudele și pilele în companii de stat! Acum PNL vrea să înhațe cu totul ce a mai rămas din perlele economiei românești! La prețuri de nimic!!!

Vor să vândă Aeroportul București care are profit de 400 de milioane pe an. Sau CEC-ul!!! Vor să vândă tot!!! Am votat în Parlament o lege prin care interzicem acest jaf național! Și asta i-a scot din sărite pe lacomii liberali care au și anunțat că o vor contesta la CCR!”, este mesajul postat de Alfred Simonis pe o rețea de socializare.

7 Comments
nea fane 20/06/2020
ALFRED SIMONIS sau HOTUL striga HOTII ma.... HOTII!
Jony 12/06/2020
Și de jaful BELINA nu se pune că se supără șefu și alte jafuri patronate de PSD din păcate partidul foștilor activiști PCR a ajuns un clan mafiot cu rădăcini otrăvite peste tot .Goarna psd-ului Simonis asta nu a-r mai trebui primit în Timișoara oare cei care au murit în -89 au murit sa ne conducă psd-ul ?
T.L.C 11/06/2020
Acest bulangiu psd-ist ( egal ,putea fii si pnl-ist) ,cu 15 -20 ani in urma fura din magazine in Franta. Nici o problema daca nu se facea politician tocmai in Romania,trebuia in Franta sa fie deputat.Putea-ti macar sa il verificati inainte de a ni-l da ca un politician credibil.In Timisoara calea Girocului toata lumea il cunoaste cum rupea magazine-le iar acum presa il prezinta ca un politician de cariera. Desteapta-te Romane.
Stefan 11/06/2020
Personaj sinistru ca toti din PSD
ghiocel trandafir poanta 11/06/2020
băi moldovene de unde dracu ai făcut avere la vîrsta de nici 35 de ani ? tu nu ai trecut si pe la tarom cu tovul tău idolu?
cet 11/06/2020
Pai Taromul capusat de psd nu era pe pierderi?? Brusc are profit imens?