Emoţionant. Un câine al jandarmilor a încălzit şi protejat un biciclist bănățean căzut în munţi

Un bărbat în vârstă de 40 de ani, din Reşiţa, care s-a accidentat după ce a căzut cu bicicleta, a fost salvat de un câine al jandarmilor, care l-a protejat, încălzindu-i corpul până la sosirea acestora.

CITEȘTE ȘI. Bănățeanul Cristi Chivu, antrenor la Inter Milano

„Am fost solicitaţi de urgenţă, deoarece un bărbat a căzut cu bicicleta în zona Muntelui Semenic şi nu putea să se mişte.

În urma unui apel primit prin sistemul unic 112, luni, în jurul orei 22,00, jandarmii montani din cadrul postului Văliug s-au deplasat, în cel mai scurt timp, în zona Platoului Semenic, pentru a acorda primul ajutor unui bărbat în vârstă de 40 de ani, din municipiul Reşiţa, care s-a accidentat după ce a căzut cu bicicleta.

CITEȘTE ȘI: Bugetarii, noua clasă de privilegiați

Primul salvator al bărbatului a fost un câine, care (…) s-a aşezat lângă victimă şi l-a protejat, încălzindu-l cu corpul său.

Patrupedul a rămas lângă el până la sosirea jandarmilor”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Caraş-Severin, Marius Săndulescu.

CITEȘTE ȘI: Ziua Timișoarei cu Antonia, Alex Velea și Brenciu. Vezi cine va mai urca pe scenă

La sosirea jandarmilor, ciclistul acuza dureri în zona claviculei şi se afla într-o stare uşoară de hipotermie. La faţa locului a fost solicitat un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Caraş-Severin pentru a transporta persoana la spital.

Până la refacerea fizică a ciclistului, bicicleta se află în custodia Postului de Jandarmi Văliug, iar câinele a rămas în zona de responsabilitate, pentru a interveni şi în alte cazuri, dacă situaţia o va impune, a mai precizat Marius Săndulescu, potrivit romaniatv.net.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

0 Comments

No Comment.