Elevii din Giroc, față în față cu „mascații” Poliției Timiș

Elevii din Giroc, față în față cu "mascații" Poliției Timiș

Dorința elevilor din cadrul Liceului Teoretic „David Voniga” din Giroc de a sta de vorbă cu luptătorii S.A.S pentru a afla detalii despre acest serviciu, a fost îndeplinită.

Absolvirea studiilor liceale se apropie, iar elevii trebuie să-și aleagă drumul pe care-l vor urma în viața și trebuie să se gândească ce meserie li se potrivește, astfel că polițiștii din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale Timiș au mers la liceul respectiv pentru a răspunde la întrebările elevilor de clasa a XI-a și a XII-a cu privire la oportunitatea urmării unei cariere în sistemul polițienesc de intervenție.

Totodată, un interes deosebit au manifestat și elevii din clasele IX și X, adresându-le polițiștilor foarte multe întrebări.

Elevii au aflat azi, care sunt activitățile zilnice desfășurate de către luptătorii SAS și le-au fost împărtășite misiunile îndeplinite cu succes de-a lungul timpului.

De asemenea, elevilor le-au fost prezentate armele și echipamentele din dotare. Polițiștii au fost așteptați cu desene realizate de către elevi.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *