Elevii din Giroc au donat peste o sută de pachete pentru copiii refugiați din Ucraina

Elevii din Giroc au donat peste o sută de pachete pentru copiii refugiați din Ucraina

Peste o sută de pachete cu produse de igienă vor ajunge la copiii refugiați din Ucraina, trimise fiind de către elevii din două clase de la Liceul Teoretic „David Voniga” din Giroc.

„După ce au văzut la televizor necazul prin care trec copiii de vârsta lor, elevii mei m-au întrebat cum pot să îi ajute pe refugiați. Am luat legătura cu Uniunea Ucrainenilor și oamenii de acolo ne-au comunicat de ce ar fi nevoie. Așa se face că, împreună cu clasa la care este dirigintă colega mea Marieta Secoșan, am reușit să strângem peste 100 de pachete conținând produse de igienă pentru fete, băieți și bebeluși”, spune Luminița Ivan, dirigintă clasa a VIII-a A.

„Poate că gestul în sine pare o picătură într-un ocean. Dar, dincolo de partea materială, este vorba despre o lecție de bunătate și compasiune pe care copiii nu încetează să ne-o dea. O lecție pe care acum, mai mult decât oricând, ar trebui să o repetăm mai des și noi, oamenii mari”, a completat Marieta Secoșan, dirigintă clasa a VII-a A.

CITEȘTE ȘI: Încep simulările pentru examenul de Bacalaureat

Elevii din clasele implicate în acest proiect (a VII-a A și a VIII-a A) nu sunt la prima acțiune umanitară. În iarnă, ei au strâns și dăruit pachete cu rechizite și dulciuri pentru copiii defavorizați de la școala din Lenauheim.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns