Elevii de la „Henri Coandă” au intrat în online din cauza frigului: 9 grade pe hol, 15 grade în clase! La internat sunt cazați copii

Două licee din Timișoara vor fi reabilitate energetic cu 11 milioane de euro

Colegiul Tehnic „Henri Coandă” din Timișoara este una dintre unitațile de învățământ din municipiu în care s-au suspendat cursurile cu prezență fizică din cauza frigului: 9 grade pe hol, 15 în clase!

Cei aproximativ 700 de elevi ai şcolii învaţă acum în sistem online „până la remedierea problemei”, potrivit conducerii unității.

Clădirea este o construcție veche, de dinainte de 1970, iar tâmplăria, din lemn, deteriorată de ani buni.
Caloriferele se încălzesc doar pe jumătate, iar de surse de căldură suplimentare nu poate fi vorba, spune directorul unității, pentru ca nu ar rezista instalația electrică.

CITEŞTE ŞI: E nebunie în școlile din Timișoara: părinții cer sistarea cursurilor din cauza frigului din clase!

Aceleași temperaturi scăzute se înregistrează și la internatul școlii, unde sunt cazați 50 de copii. „Nu se pot duce acasă toți, pentru că sunt elevi care învață în alte școli în care se desfășoară cursuri cu prezență fizică”, a precizat Nicoleta Herișanu, directorul unității.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Elevii de la „Henri Coandă” au intrat în online din cauza frigului: 9 grade pe hol, 15 grade în clase! La internat sunt cazați copii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *