E nebunie în școlile din Timișoara: părinții cer sistarea cursurilor din cauza frigului din clase!

E nebunie în școlile din Timișoara: părinții cer sistarea cursurilor din cauza frigului din clase!

E nebunie în școlile din Timișoara. Din cauza frigului, foarte mulți copii s-au îmbolnăvit și, până la efectuarea testelor, încep să se confunde răcelile cu cazurile de Covid.

Presiunea scăzută în calorifere, coroborată cu temperaturile mici din aceste zile au transformat multe săli de clase în adevărate ghețării, unde nu se mai poate vorbi de educație de calitate. Spre exemplu, termometrul dintr-o sală de clasă a unei şcoli timişorene arată o temperatură de doar 12 grade Celsius.

Numărul tot mai mare al copiilor răciți i-a făcut pe mulți părinți să solicite sistarea cursurilor cu prezență fizică și trecerea acestora în online, grupurile de WhatsApp de la clase fiind pline de mesaje de acest gen.

Cazurile de acest gen au ajuns și la urechile sindicatelor din educație, unde, de asemenea, se solicită trecerea în online acolo unde nu există căldură în clase.

”Din păcate, este un adevărat fenomen, pe care-l întâlnim în tot mai multe școli. Este foarte frig în clase și mulți copii se îmbolnăvesc, asta e situația, nu ai cum să rămâi sănătos în asemenea condiții, mai ales că acum este foarte frig afară. Dacă nu se dă drumul la căldură, trebuie trecut în online, altă soluție nu există. Nu credeam ca tocmai în Timișoara să se întrerupă cursurile din cauza frigului în clase”, a declarat Virgil Popescu, liderul sindical al cadrelor didactice din județul Timiș.

CITEŞTE ŞI: Doliu în muzica populară din România. Tragicul anunț a fost făcut de Ramona Vița

Potrivit reglementărilor în vigoare, Primăria Timișoara este responsabilă cu asigurarea căldurii în unitățile de învățământ.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “E nebunie în școlile din Timișoara: părinții cer sistarea cursurilor din cauza frigului din clase!

  1. Potrivit reglementărilor în vigoare, Primăria Timișoara este responsabilă cu asigurarea căldurii în unitățile de învățământ.?????? Acest lucru este valabil doar la MODESTA vila a MAESTRULI DONIMIC FRIG si LASCAU 3 NOAPTEA.Ca in rest cauza este GREAUA MOSTENIRE,SABOTAREA ACTIVITATI DE CATRE CONSILIERI LOCALI ETC.Si bine se cere inchiderea scoli si elevi sa treaca in onlain unde acasa?unde temperaturile sant putin peste cele din frigider???Am avut primari cum spun cei de acuma incompetenti dar cred ca cei de acuma nu au masura de comparatie in incompetenta si se cred mari specialisti dar cred ca SPECIALISTI lui peste prajit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *