Elevi ai unei școli din Timișoara, împrăștiați de director cu extinctorul. UPDATE: La fața locului au sosit și polițiștii. Video

Cum aproape jumătate dintre elevii Liceului ”Jean Louis Calderon” fumează cu nonșalanță în curtea unității de învățământ, directorul școlii Ion Ionici s-a gândit să rezolve problema rapid și a pulverizat conținutul unui extinctor spre elevii care fumau în curtea școlii.

Imediat liceenii au fost învăluiți în ceața iscată de extinctor, iar tinerii au început să alerge care încotro și să chiuie.

Directorul școlii susține că majoritatea liceenilor fumători sunt din clasa a XI-a și a XII-a și nu a găsit o altă modalitate ca să stopeze fenomenul.

La rândul ei, Aura Danielescu, inspector general al Inspectoratului Școlar Județean Timiș, a declarat că: ”Directorul a luat un extinctor și a pulverizat în sus, nu spre elevi, ca să-i facă să înteleagă ca nu e în regulă să fumeze în incinta școlii, chiar dacă e în curte. N-a fost nicio intenție de a face rău cuiva, elevii s-au distrat, au dat un pas în spate, dar au râs, nimeni nu a pățit nimic, dar se va face o cercetare disciplinară întrucât nu sunt în regulă astfel de glume”.

UPDATE: La fața locului, astăzi au sosit și polițiștii din cadrul IPJ Timiș pentru a efectua verificări privind acest incident. Astfel, oamenii legii cercetează dacă se impune luarea unei măsuri, dacă se conturează vreo infracțiune sau contravenție.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Un raspuns la “Elevi ai unei școli din Timișoara, împrăștiați de director cu extinctorul. UPDATE: La fața locului au sosit și polițiștii. Video

  1. Stati liniștit , inspectoratul școlar va analiza situatia si va lua măsuri,de mîine în nici o scoala nu se va mai fuma si nici nu se vor înregistra absente ne motivate,va fi prezenta 100 % .

Lasă un răspuns