Elevă spulberată pe o trecere de pietoni de un biciclist. Fata a fost proiectată câţiva metri şi a dat cu capul de asfalt

O elevă în vârstă de 17 ani a fost accidentată grav vineri după-amiază, fiind lovită violent de un biciclist. Fata a fost izbită în plin, potrivit martorilor oculari, biciclistul neatent având viteză destul de mare.

În urma impactului, eleva a fost proiectată câţiva metri şi a dat cu capul de asfalt. Aceasta a fost transportată de urgenţă la Spitalul Judeţean Arad, acolo unde a ajuns în scurt timp şi tatăl acesteia.

Accidentul s-a petrecut în municipiul Arad, pe Calea Aurel Vlaicu, la trecerea de pietoni de la „Lebăda”.

Poliţiştii au efectuat cercetări şi măsurători la faţa locului, pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs evenimentul rutier.

Sursa: newsar.ro


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 Răspunsuri “Elevă spulberată pe o trecere de pietoni de un biciclist. Fata a fost proiectată câţiva metri şi a dat cu capul de asfalt

  1. Domnii biciclisti inca n-au invatat ca pe „trecerea de PIETONI” nu se trece cu bicicleta. Daca le atragi atentia la acest lucru iti fac gesturi obscene sau esti injurat. Ei considera ca toata strada e a lor, ca pot circula si pe carosabil, si pe trotuar dupa cum le convine lor ca sa ajunga la destinatie, indiferent dava au sau nu pista de biciclete. Si daca sunt implicati in accidente din vina lor sunt indignati ca „altii n-au avut grija”. Lipsa de aducatie.

    1. In cazul de fata vina biciclistului consta doar in neacordarea de prioritate pietonului. In rest biciclistul circula ca vehicul NU trebuie sa coboare de pe bicicleta. Conform legii chiar si transveral se poate trece strada daca exista pista pentru biciclete trasata in paralel cu zebra dar acesta prevedere nu este cunoscuta din pacate nici de soferi ! Asa ca dl EU mai pune mana pe carte si invata Regulamentul de circulatie!

Lasă un răspuns