Elevă spulberată pe o trecere de pietoni de un biciclist. Fata a fost proiectată câţiva metri şi a dat cu capul de asfalt

O elevă în vârstă de 17 ani a fost accidentată grav vineri după-amiază, fiind lovită violent de un biciclist. Fata a fost izbită în plin, potrivit martorilor oculari, biciclistul neatent având viteză destul de mare.

În urma impactului, eleva a fost proiectată câţiva metri şi a dat cu capul de asfalt. Aceasta a fost transportată de urgenţă la Spitalul Judeţean Arad, acolo unde a ajuns în scurt timp şi tatăl acesteia.

Accidentul s-a petrecut în municipiul Arad, pe Calea Aurel Vlaicu, la trecerea de pietoni de la „Lebăda”.

Poliţiştii au efectuat cercetări şi măsurători la faţa locului, pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs evenimentul rutier.

Sursa: newsar.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

3 Comments
EU 13 mai 2017
Domnii biciclisti inca n-au invatat ca pe "trecerea de PIETONI" nu se trece cu bicicleta. Daca le atragi atentia la acest lucru iti fac gesturi obscene sau esti injurat. Ei considera ca toata strada e a lor, ca pot circula si pe carosabil, si pe trotuar dupa cum le convine lor ca sa ajunga la destinatie, indiferent dava au sau nu pista de biciclete. Si daca sunt implicati in accidente din vina lor sunt indignati ca "altii n-au avut grija". Lipsa de aducatie.
Brebu 12 mai 2017
Biciclistii sunt un real pericol pentru pietoni.