Elena Udrea va fi extrădată în România

Elena Udrea, dusă de urgență la spital. Fostului ministru i s-a făcut rău în penitenciar

Elena Udrea va fi extrădată în România.

Așa au decis, vineri, magistrații Curții de Apel din Sofia.

Curtea de Apel din Sofia a decis extrădarea Elenei Udrea după ce fostul ministru a fost prins în 7 aprilie, la granița dintre Bulgaria și Grecia.

Udrea a plecat din România în ziua când a fost condamnată în dosarul Gala Bute.

CITEȘTE ȘI: Membrii simpli din USR Timiș solicită demisia consilierei locale Aida Szilagyi, în timp ce șefii partidului tac mâlc

Elena Udrea a fost condamnată la 6 ani de închisoare cu executare în dosarul Gala Bute. Decizia aparţine Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie şi este definitivă.

Udrea a plecat în Bulgaria înainte de pronunţarea deciziei şi a fost oprită de autorităţile bulgare la graniţa cu Grecia. Ulterior, fostul ministru a fost reţinut de autorităţile bulgare şi a solicitat să nu fie extrădat, dând vina pe condiţiile din sistemul penitenciar din România.

Elena Udrea, după decizia de extrădare: O să am un mesaj pentru judecătorii care m-au condamnat

Fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, a spus, după decizia magistraților bulgari de extrădare a sa, că va avea un mesaj în zilele următoare pentru judecătorii Curții Supreme din România care au decis condamnarea sa în Gala Bute.

Elena Udrea a ieșit extrem de întristată din sala de judecată unde a aflat decizia de extrădare a sa în România.

„O să am un mesaj în zilele următoare pentru cei care au făcut presiuni asupra judecătorilor și pentru judecătorii care au primit astfel de presiuni, bineînțeles, și au dat această decizie. Nu știu dacă în continuare, dar pentru decizia din 7 aprilie s-au făcut presiuni asupra judecătorilor”, a spus Elena Udrea.

Întrebată ce îi va spune fiicei sale, în vârstă de 3 ani, care nu știe că mama ei este în arest preventiv în Bulgaria, urmând ca apoi să execute pedeapsa cu executare în România, Elena Udrea a spus că cel mai probabil „îi va spune o nouă minciună”.

„Credeți că un copil de 3 ani știe ce se întâmplă? O să îi spun din nou o minciună că nu pot veni, că am ceva de făcut”, a răspuns Udrea.

Elena Udrea a spus că nu știe când se va face efectiv extrădarea. Curtea de Apel din Sofia va trimite decizia de vineri în România, urmând ca, apoi, în termen de 10 zile polițiștii români să decidă cum va fi adusă Elena Udrea în țară.

(sursa: Mediafax)


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Elena Udrea va fi extrădată în România

  1. Just.
    Sa execute pedeapsa unde a furat.
    Si asteptam si alti vinovati/imbogatiti ….pe furate sa fie adusi de unde au fugit in lume.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *