Elena a dispărut de două săptămâni, în Italia. Mama ei a primit un telefon: „Fiica ta e sclava noastră, nu o mai vezi”

disparuta italia

Elena a dispărut de două săptămâni, în Italia. Mama ei a primit un telefon şi un bărbat pe care femeia l-a identificat ca fiind Marius i-a spus: „Fiica ta e sclava noastră, nu o mai vezi”.

Elena are 14 ani şi a dispărut pe 14 ianuarie de acasă. A fost la şcoală, iar apoi, după cursuri, nu a mai revenit acasă. Copila, care trăia cu familia în Pilotello, a fost văzută în compania unui băiat mai mare decât ea.

Familia Elenei nu crede că e vorba despre o părăsire voluntară de domiciliu, iar poliţia o caută încă pe tânăra româncă. Mama fetei spune că a primit un telefon de la un român, Marius, care i-a spus: „Fiica ta e sclava noastră, nu o mai vezi vreodată.”

Bărbatul a fost sunat în direct la Rai şi a negat faptul că ar fi cunoscut-o pe Elena, dar brusc, în timp ce era în direct, a început să o ameninţe pe mama fetei, în română.

Giornale di Pavia scrie că marţi, colegii de clasă, profesorii şi prietenii Elenei au organizat o acţiune în parcul Bizet din Pilotello, transmiţându-i Elenei că e aşteptată acasă de familia ei, conform observator.tv.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns