Cu pistolul la vedere, în centrul Timișoarei

Un bărbat care se plimba prin zona centrală a Timișoarei purtând, la vedere, un pistol, a fost observat de polițiștii locali.

El se afla pe Bulevardul Regele Carol I când a fost văzut de oamenii legii.

CITEȘTE ȘI: Poliţista plină de tatuaje care-şi uluieşte colegii. Fotografiile în ipostaze provocatoare fac furori pe Facebook

Aceștia l-au legitimat și au constata că nu avea documentem care să-i permită deținerea unei astfel de arme.

Asupra lui se afla un pistol marca Ruger P 345, de culoare neagră, cu aer comprimat, pe care a declarat că l-a achiziționat de la magazinul cu urstensile de vânătoare și pescuit, pentru autoapărare.

”Cel în cauză a fost predat polițiștilor din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul Poliției Municipiului Timișoara, în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere a unei arme fără a avea permis în acest sens”, au transmis reprezentanții Poliției Locale Timișoara.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

2 Comments
EU 31 ianuarie 2019
Ca de obicei, si politistii locali dar si cei care scriu aceste articole habar n-au de arme. Acel pistol este de tip AirSoft, care nu necesita acte pt cumparare sau detinere. Este JUCARIE. Singura problema e purtatul in public, pt ca poate creea confuzii. Pt asta poate sa-l amendeze, si atat. Maaaare articol de senzatie.....
Reneșterea banățeană 31 ianuarie 2019
Nație de troglodiți