Electromobilul, bine primit într-o comună de lângă Timişoara

Electromobilul, bine primit într-o comună de lângă Timişoara

Electromobilul, bine primit într-o comună de lângă Timişoara

În condițiile în care interesul pentru autovehiculele electrice și hibrid a crescut semnificativ în ultimii ani, în țara noastră existau, la începutul acestei luni, doar puțin peste o mie de stații de reîncărcare, iar județul Timiș (care, să nu uităm, dispune de cea mai mare rețea rutieră la nivel național) nu stă deloc bine la acest capitol, de îndată ce ieși din intravilanul Timișoarei.

Din fericire, sunt tot mai mute semne că situația se va schimba în bine în curând, întrucât numărul de unități administrative selectate să primească investiții pentru amplasarea unor noi stații este în continuă creștere.

Săptămâna trecută, acestei liste i s-a adăugat și comuna Ghiroda, ai cărei reprezentanți au semnat cu Administrația Fondului pentru Mediu contractul de finanțare pentru instalarea a patru stații de reîncărcare pentru vehicule electrice în centrul administrativ și a încă două în satul aparținător Giarmata Vii. Valoarea totală a contractului este de 1,13 milioane de lei, sumă nerambursabilă.

CITEŞTE ŞI: Directoarea Colegiului Național Pedagogic ”Carmen Sylva” se simte hărțuită, fiind pe punctul de a demisiona. Dispute cu o învățătoare

Foto: Facebook / Primăria Ghiroda


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *