El este poliţistul-erou care a salvat de la moarte doi copii. A primit Emblema de Onoare a MAI

Un poliţist din vestul ţării, care a salvat doi copii dintr-un incendiu, a primit Emblema de Onoare a Ministerului Afacerilor Interne şi Brevetul conferit de ministrul Afacerilor Interne. Distincțiile i-au fost oferite într-un cadru festiv.

Agentul-şef de poliţie Tudor Darie, de la Postul de Poliţie Dobra, deşi se afla în afara orelor de program, a intervenit cu promptitudine la locul unui incendiu, pătrunzând în incinta imobilului care ardea și evacuând doi copii, cărora le-a salvat, astfel, viaţa, scrie glasul-hd.ro.

„Eroii de sacrificiu nu sunt doar acei polițiști din filmele de acțiune, ci sunt și colegii noștri, polițiștii hunedoreni care excelează în activitatea profesională şi acţionează în slujba legii şi a cetăţeanului, nu doar în timpul programului de lucru, ci şi în afara orelor de program, punându-şi, uneori, în pericol propria viaţă pentru a-i salva pe ceilalţi.

Profesia de poliţist este una de vocaţie şi orice poliţist care se evidenţiază prin rezultate deosebite trebuie recompensat”, a declarat şeful I.P.J. Hunedoara, Ovidiu Gabriel Bîrlea.

Agentul-şef de poliţie Tudor Darie, în vârstă de 41 de ani, a fost încadrat în structurile IPJ Hunedoara din anul 2000, iar din anul 2009 îşi desfăşoară activitatea în cadrul Postului de Poliţie Dobra.

Foto: glasul-hd.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “El este poliţistul-erou care a salvat de la moarte doi copii. A primit Emblema de Onoare a MAI

Lasă un răspuns