El este criminalul de la Făget! Dacă îl vedeți anunțați Poliția

Principalul suspect în cazul crimei de la Făget a fost identificat de polițiștii. Bărbatul, de 32 de ani, a înjunghiat mortal un om iar pe soția acestuia a rănit-o grav.

În încercarea de a scăpa de poliție a mai lovit un șofer căruia i-a furat mașina. Suspectul a fost identificat ca fiind Ionel Boldea, din localitatea Bichigi. Aflat la volanul autoturismului furat, el a mai rănit trei oameni, care au fost preluați de ambulanță.

Suspectul a abandonat mașina furată pe raza localității Temerești.

Dacă îl vedeți sau aveți informații despre locul unde se află, sunați de urgență la 112.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “El este criminalul de la Făget! Dacă îl vedeți anunțați Poliția

  1. De ce să mai sunăm ? Ca să îl prindă și vreun judecător cinstit, care va ieși la pensie mai repede și cu o pensie specială, să îi dea drumul pentru că nu prezită pericol social că doar nu a atacat vreun judecător, procuror sau chiar avocat ci pe niște nefericiți oameni de rînd. Sau dacă chiar își calcă pe inimă vreun judecător mai sensibil și îl condamnă la vreo cîțiva ani de pîrnaie, o să îi dea drumul PSD-ul și pentru umilințele suferite îi va mai și oferi ceva compensații bănești ca să poată trăi băiatul, mult și bine, pe banii fraierilor pe care i-a căsăpit !

    1. Nu numai PSD-ul le da drumul. Eu traiesc in Olanda si acum cativa ani am fost socat sa citesc ca un pedofil care a violat si omaorat doua fetite de 9 si 11 ani a fost eliberat pentru buna purtare dupa doar 8 (opt) ani de inchisoare! Si la fel e situatia cam peste tot in Europa.
      Astea sunt politicile „progresiste” si „liberale” prin care grija fata de drepturile criminalului primeaza fata de grija fata de victime.

      1. Eram sigur că idioții nu s-au inventat în România și că fiecare țară îi are pe ai săi ! Chestiile astea, pe mine cel puțin, mă fac să mă gîndesc cu nostalgie la pedeapsa capitală și la un regim de extremă dreaptă !

Lasă un răspuns