Ei sunt MINIȘTRII care au declanșat HAOSUL în România. Cine a semnat Ordonanţele cu SCANDAL

semnatura

România e în centrul unui scandal imens. Guvernul lui Sorin Grindeanu a emis Ordonanţele care au declanşat o adevărată revoltă populară. Cine sunt însă oamenii care au semnat Ordonanţele pe Justiţie? Trei miniştri din Guvern.

Premierul Sorin Grindeanu a semnat-o, iar ministrul Justiţiei, Florin Iordache, ministrul de Interne, Carmen Dan, şi ministrul de Externe, Teodor Meleşcanu au contrasemnat-o, anunţă adevarul.ro.

Guvernul nu a mai aşteptat şi avizele din partea Parchetelor şi a adoptat în miez de noapte, ordonanţa de modificare a Codurilor Penale. Întrebat de jurnalişti dacă a existat vreun ministru care s-a opus adoptării ordonanţei şi a graţierii, prin proiect de lege, ministrul de Finanţe, Viorel Ştefan, a spus că nimeni nu a luat cuvântul în şedinţa de Guvern.

Sursa: stiripesurse.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Ei sunt MINIȘTRII care au declanșat HAOSUL în România. Cine a semnat Ordonanţele cu SCANDAL

  1. Primul -ministru sustineca Ordonantele au fost semnate in jurul oei 9 p.m. pentruca au avut de lucru si cu bugetul indeplinindu-si atributiile de serviciu legale si nu facand naveta . Ordonantele sunt un pretext folosit de pierzatorii lamentabili din 11 decembrie in frunte cu seful lor care ar fi folosit orice alt pretext pentru a incerca o lovitura de stat practici la moda si acuma in tari bananiere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *