Ei sunt cei patru evadaţi de la Buziaş. Dacă îi vedeţi, SUNAŢI LA 112!

Buzias evadare

Au fost facute publice semnalmentele evadatilor de la Buzias.

Cei patru tineri sunt in continuare cautati de politisti.Persoanele care pot da informatii despre tineri sunt rugati sa suna la 112.

Cei patru evadati sunt:

Lingurar Alexandru — 14 ani, condamnat la 1 an internare in Centrul Educativ pentru comiterea infractiunii de talharie calificata, domiciliat in judetul Cluj.

Minorul prezinta urmatoarele saemnalmente: inaltime 1,65 m, fata ovala, ten masliniu, par negru, constitutie ateletica, multiple cicatrici vindecate pe picioare. In momentul parasirii Centrului, minorul era imbracat cu un maieu portocaliu si pantaloni scurti de culoare neagra.

Lacatus Florin—17 ani, condamnat la 1 an internare intr-un centru educativ pentru savarsirea infractiunii de talharie, domiciliat in judetul Satu Mare.

Minorul prezinta urmatoarele semnalmente: inaltime 1,65 m, ochi caprui, fata ovala, ten masliniu, par negru, constitutie atletica, prezinta cicatrice operatie genunchi drept. In momentul parasirii Centrului, minorul era imbracat cu un tricou de culoare verde si pantaloni scurti de blugi.

Macingo Alexandru — 17 ani, condamnat la 1 an internare in centru educative pentru savarsirea infractiunii de vatamare corporala, domiciliat in judetul Cluj.

Minorul prezinta urmatoarele semnalmente: inaltime 1,55 m, urechi mici, fata ovala, ten inchis, tuns foarte scurt, constitutie robusta-atletica. In momentul parasirii Centrului era imbracat cu un tricou al si pantaloni scurti de culoare alb-albastra,

Bancu Dragos Ionut — 17 ani, condamnat la 2 ani internare in centru educative pentru savarsirea infractiunii de profanare de cadavre sau morminte, domiciliat in judetul Teleorman.

Minorul prezinta urmatoarele semnalmente: inaltime 1,72 m, ochi caprui, fata ovala de culoare deschisa, par saten-deschis, tatuat pe antebratul stang, In momentul parasirii Centrului era imbracat in pantaloni lungi.

lugojinfo.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Ei sunt cei patru evadaţi de la Buziaş. Dacă îi vedeţi, SUNAŢI LA 112!

  1. Trei tigani si un oltean ! Ce ar mai fi de spus ? S-ar mai putea completa ca tiganii sint gabori, dica bozgori. Eu ma intreb ce cauta in Timis, chiar si in puscarie? Nu avem destui infractori tigani si olteni pe aici, ne mai trebuie si din import, pentru ca dupa eliberare sau evadare sa mai sporeasca populatia judetului Timis cu citeva persoane de buna calitate? Oare cineva face intentionat chestiile astea ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *