Eficiența companiei Aquatim, probată și la nivel național

Aquatim

Radiografia sectorului de apă din România, o analiză a situației financiare și performanței a 41 de companii de apă în anul 2016, realizată de BDO România, poziționează Aquatim în zona de top a firmelor de profil, din punct de vedere al eficienței economice.

Studiul relevă faptul că societatea timișeană de apă și canalizare este cea mai bună din țară la veniturile din exploatare, raportate la numărul de angajați (lei/angajat/lună). Acest indicator reprezintă, de fapt, productivitatea muncii, unul dintre indicatorii de bază ce reflectă eficiența unei companii.

Poziția numărul unu, deținută de Aquatim la acest indicator, este cu atât mai importantă cu cât, analizând tarifele de apă din țară, societatea are unul dintre cele mai mici tarife.

Tariful de 3,11 lei/metri cub plasează Aquatim pe antepenultima poziție, mult sub media pe țară. Poziționarea companiei timișene de apă în analiza BDO reflectă eficiența sa economică și grija pentru banii publici. Acest lucru este posibil și datorită numeroaselor investiții pe care Aquatim le face constant în ultimii ani, cea mai mare parte fiind din surse nerambursabile.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns