Edilii timișoreni au descins în Țara Soarelui Răsare

robu japonia

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, și viceprimarul Dan Diaconu se află, în aceste zile, într-o vizită în Japonia.

Pentru început, cei doi, însoțiți de consilierul ministerial pe probleme economice de la Ambasada României la Tokyo, Viorel Onel, s-au întâlnit cu conducerea companiei Yazaki.

Firma dispune, în cele 46 de țări unde are unități, de un număr de angajați cât populația Timișoarei, dintre care peste 10.000 în România, fiind prezentă cu un puternic Centru de proiectare-dezvoltare și în orașul de pe Bega, respectiv cu o importantă fabrică la Arad.

Astăzi, cei doi edili timișoreni și consilierul Viorel Onel au fost primiți de președintele JATA (Japan Association of Travel Agents).

Nicolae Robu a prezentat Timișoara ca destinație turistică potențială, în special în perspectiva anului 2021, când ea va juca rolul de Capitală Culturală Europeană. Ca rezultat al discuțiilor, părțile au convenit să faciliteze contactul între agențiile de turism din Timișoara și cele de profil din Tokyo.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Edilii timișoreni au descins în Țara Soarelui Răsare

  1. Vizita in Japonia ????? trebuia sa le prezinte japonezilor cum arata Timisoara din punct de vedere a curateniei orasului si a intretinerii cladirilor istorice.Dar edilul nostru se prezinta doar cu ,,fala,,.Ce sa vada japonezii in Timisoara??….rahatul de porumbei poate,…..sa le cada vreo tigla in cap sau vreo bucata de tencuiala…

Lasă un răspuns