Eclipsă totală de soare. Ce spun astrologii despre efectele ei

Fenomen astronomic rar, astăzi: Eclipsă totală de soare, cu un traseu neobișnuit

O eclipsă totală de Soare va avea loc în curând,  fiind cel de-al XII-a fenomen astrologic de acest tip din secolul al XXI-lea. Fenomenul poate fi interpretat și din punct de vedere astrologic.

Eclipsa de Soare totală se va produce pe 2 iulie, iar fenomenul va fi vizibil doar din regiunea Pacificului, Argentina şi Chile, potrivit presei internaţionale.

CITEȘTE ȘI: Cum alegi lubenița și pepenii

Pe 2 iulie, Luna se va plasa între Terra şi Soare, pe aceeaşi axă, generând o eclipsă care va fi vizibilă din cea mai mare parte a regiunii Pacificului, precum şi din Argentina şi Chile.

Eclipsa va debuta la est de Noua Zeelandă, la ora 16.55 GMT, pentru a se încheia în zona Argentinei, la ora 21.50 GMT. Având în vedere că va traversa o mare parte din Oceanul Pacific, puţini oameni vor putea observa fenomenul.

Astrologii susțină că, pentru că eclipsele de Soare se întâmplă întotdeauna odată cu Luna Nouă, acestea vizează aspectele exterioare, ajutându-ne să eliminăm obstacole sau să găsim soluții concrete pentru a ne îndeplini scopurile, aspirațiile.

Eclipsa totală de Soare în Rac din 2 iulie  poate crea contexte care să ne oblige să fim fermi și curajoși, să renunțăm la unele lucruri sau persoane care ne dăunează. Prin urmare, ne ajută să facem curățenie în suflet pentru ca într-un final o vom percepe pozitiv.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns