Ea este singura elevă din Timiş cu 10 la BAC! Vrea să devină medic

Un singur absolvent din judeţul Timiş a reuşit să obţină 10 pe linie la această sesiune a examenului de Bacalaureat. Este vorba despre Ansira Dinu, elevă a Colegiului Naţional Bănăţean din Timişoara.

Experienţa ei ne arată că nu trebuie neapărat să fii tocilar ca să obţii rezultate de excepţie. Ansira a reuşit să îmbine perfect şcoala şi dansul, tânăra fiind membră a ansamblului profesionist „Junii Banatului”.

Acum, după ce a depăşit cu brio „examenul maturităţii” şi după o vacanţă binemeritată, se va pregăti pentru admiterea la UMF Timişoara, Ansira dorind să devină medic chirurg.

Foto: Facebook Ansira Dinu


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

4 thoughts on “Ea este singura elevă din Timiş cu 10 la BAC! Vrea să devină medic

  1. Ce nume inspirat,de care spun drept n-am auzit pana azi:Ansira.Din mitologia greaca nu cred sa fie,din calendarul crestin ortodox,n-am auzit.O fi de pe la evrei?

  2. Anunt lucru pe net: cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON (lei noi) lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email:
    [email protected] com

  3. mai exista un caz cu 10 pe linie, dar cu ceva ani in urma. O eleva a Liceului Traiana Vuia din Faget, care a si terminat invatamantul primar si secundar cu 10 pe linie (clasa I -clasa XII) Mergeti la panoul de onoare din liceu si convingeti-va ! Poate ar fi interesant sa faceti chiar un reportaj pe tema asta: ce au ajuns sa faca mai apoi in viata elevii cu 10 pe linie. (eu asi pune pariu ca nu ajung milionari)

Lasă un răspuns