E.ON vine cu o soluție pentru ca spitalele din Timișoara să aibă apă caldă și căldură

E.ON vine cu o soluție pentru ca spitalele din Timișoara să aibă apă caldă și căldură

E.ON vine cu o soluție pentru ca spitalele din Timișoara să aibă apă caldă și căldură. Compania le propune spitalelor din Timișoara să încheie contracte cu fiecare unitate sanitară în parte.

„Compania noastră răspunde astfel apelului făcut de medicii din Timişoara pentru găsirea unor soluţii alternative, aşa încât aceste spitale să beneficieze în continuare de căldură şi apă caldă şi pacienţii să nu aibă de suferit din lipsa acestora. Această soluţie poate fi pusă rapid în practică la acele unităţi care deţin centrale termice proprii şi care, astfel, îşi vor putea continua activitatea normal.

Ne exprimăm speranţa că împreună putem găsi rapid soluţii având în vedere că încheierea unui nou contract cu Colterm nu este fezabilă. E.ON Energie România a luat decizia de a nu mai reînnoi contractul de furnizare a gazelor către societatea de termoficare având în vedere datoriile istorice considerabile şi lipsa oricărei perspective fezabile pentru sezonul rece.

CITEȘTE ȘI: Timișoara a rămas fără căldură de la Colterm. Zeci de mii de timișoreni, precum și mai multe spitale stau în frig

În ultimele luni, furnizarea gazelor naturale către Colterm s-a realizat pe baza unor contracte pe perioade foarte scurte de timp, cu plata în avans, condiţii care nu au fost respectate de cele mai multe ori. Chiar şi aşa, datoriile curente ale Colterm SA au continuat să crească, ajungând la o valoare curentă de peste 12 milioane de lei, majorând la circa 76 de milioane de lei datoriile totale acumulate în ultimii ani”, se arată în comunicatul companiei.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “E.ON vine cu o soluție pentru ca spitalele din Timișoara să aibă apă caldă și căldură

  1. E ON este o firma nemteasca la fel ca si primarului Fritz fara demnitate fara cuvant de joasa speta… Timisorenii trebuie sa boicoteze aceasta firma straina E ON care isi permite sa lase fara gaze un oras ca Timisoara… Nu mai apelati la aceasta firma neserioasa si tepara…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *