E nevoie să se facă lumină într-un nou cartier de vile de lângă Timişoara. Sunt 352 de parcele

Primele case ale unui nou PUZ de pe raza unei comune din apropierea Timişoarei au fost intabulate, iar acum locatarii așteaptă crearea unor condiții minime de trai.

”Principala prioritate pentru anul viitor este introducerea curentului electric în zonă. Sunt 352 de parcele atribuite pe Legea 15, o sută au fost date spre vânzare, iar 50 în concesiune.

Vrem să fie un cartier mai aparte. Am impus ca și condiții ca fiecare locuință să aibă cel puțin parter și mansardă, iar culorile să fie unitare”, spune viceprimarul comunei Giarmata, Claudiu Mihălceanu. Este vorba despre PUZ-ul cartierului Primăverii, din localitatea Giarmata.

teren-giarmata

Nu doar satul are nevoie de extindere, ci și unele din principalele instituții. Astfel atât primăria, cât și căminul cultural au devenit neîncăpătoare și se află în proiect de extindere și modernizare.

Pe lângă acestea, printre prioritățile noului an se numără și amenajarea unei săli de evenimente în fosta cantină a IAS-ului.

Și pentru că toate acestea presupun fonduri destul de consistente, aleșii locali s-au gândit să facă și un pic de economie pe unde se poate.

”Plătim pentru iluminatul public 30.000 de lei odată la 60 de zile. Vrem ca anul ce vine să recurgem la leduri, măcar pe arterele principale”, a adăugat Claudiu Mihălceanu.

1 Comments
ioana 04/04/2018
”Principala prioritate pentru anul viitor este introducerea curentului electric în zonă,, a adăugat Claudiu Mihălceanuanul viitor=2030