Cea mai bogată comună din ţară este în Timiş, în opinia lui Dan Negru

Printr-o postare publicată pe contul personal de Facebook, timişoreanul Dan Negru susţine că cea mai bogată comună din ţară se află în Timiş.
negru
El afirmă că acest lucru nu a fost mediatizat pentru că bănăţenii nu sunt promovaţi aşa cum ar merita, la nivel central.

„Nu mă intereseaza politica! Postarea asta e despre oraşul meu, nu despre politică. E prima dată când un timişorean e promovat la nivel înalt. În toţi anii ăştia, timişorenii au fost promovaţi timid la Bucureşti şi nu doar în politică. Există puţini actori, scriitori, vedete TV, artişti din Banat care să fi cunoscut faima naţională.

Timişoara e cel mai mare contribuitor la bugetul de stat după Capitală, dar asta nu se vede în oraş! Bucureştiul a uitat mereu Timişoara! Giroc e cea mai bogată comună din ţară dar nimeni, niciunde, n-a vorbit despre asta, camerele de filmat au apărut acolo doar pentru că în Giroc locuieşte Sorin G… De 27 de ani Timişoara a fost un oraş uitat…”, consideră timişoreanul.

Sorin Grindeanu, desemnat premier

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

6 thoughts on “Cea mai bogată comună din ţară este în Timiş, în opinia lui Dan Negru

  1. opinia lui dan negru nu are nici o valoare , la fel ca si cel care a emis-o. ce intelege negru dan prin valoare nationala? prezentatori cu mecla tampa ,care sant intr-o fandare permanena ,si care apar prea des pe „sticla”.

  2. Postari pe contul personal de Facebook poate sa faca oricine, fara restrictii. Ce valoare au aceste postari, ramane de vazut. Oricum a iesit un articolas in Renasterea. Fain.

  3. Ce folos ca timisorenii contribuie mult la bugetul central investitiile mari se fac doar pentru tiganiada din bucuresti care pentru mine e polul coruptiei din romania acestia beneficiaza de autostrazi sa mearga la munte sau la mare

  4. GIROCUL NU mai este comuna, ESTE un mic cartier al TIMSOAREI. O comuna catalogata ca bogata nu poate fi decat aceea care: Are oameni bastinasi, tarani , mici mestesugari, antreprenori, scoli de la A – Z, etc. Toti orasenii s – au construit, au cumparat terenuri si hop ditamai PUZ – ul. Asa s- a intamplat si cu com. GORANU de peste OLT din Jud. Valcea. NU mai este comuna , este un cartier din suburbia ORASULUI RM. VALCEA!
    Cu o com. ,,BOGATA”, cu o floare nu se face primavara. Este de comentat cate comune, cate sate, cate orase S – AU DEPOPULAT. Aici trebuie cautata ,,bogatia ” celor 27 de ani!?

  5. Dar cine e dan negru? Om de televiziune avand o emisiune concurs cu toape proaste pentru urmasii telenovistilor! El are habar de problemele sociale, economice, de infrastructura a unei comunitati dar se crede si mare analist!? Vax albina crema puca citat dupa marele Bibanu!
    Profesionisti in televiziune au fost Tudor Vornicu, Alexandru Bocanet care au adus pe sticla mari artisti precum Toma Caragiu, Amza Pellea, Florin Piersic, Dinica, Cotescu, Moraru, Papaiani si multi altii. In ziua de azi actorii si realizatorii de televiziune sunt caricaturi ai marilor maestrii de odinoara!

Lasă un răspuns