E haos total! O mare primărie din Timiş, lăsată cu organigrama în aer

E haos total! O mare primărie din Timiş, lăsată cu organigrama în aer

După ce organigrama de la Primăria Timișoara a fost suspendată de instanțele judecătorești, iată că o altă unitate administrativ teritorială se confruntă cu probleme de același fel.

Tribunalul Timiș a anulat organigrama Primăriei Săcălaz, apreciind că aceasta s-a făcut cu încălcarea legii. Spre deosebire de situația de la Timișoara, noua organigramă de la Săcălaz nu apucase să producă efecte, nefiind încă dați afară angajați. Acest lucru urma să se întâmple ulterior.

Totuși, decizia tribunalului dă peste cap toate planurile din primărie și întărește susținerile celor care acuză repetate abuzuri și încălcări ale legislației. Chiar și liderul sindical al funcționarilor publici timișeni, Tiberiu Negrei, este uimit de amploarea pe care a luat-o întreg scandalul:

CITEŞTE ŞI: Video: Accident în vestul țării provocat de un tânăr cu o alcoolemie de 0,89

”La Săcălaz e o nebunie totală. S-a făcut o organigramă pe genunchi, fără consultare publică, fără comisie paritară, doar după cum a vrut primarul, care vrea să dizolve și consiliul local. Se ceartă cu toată lumea, convoacă mereu ședințe de îndată, e un haos total”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

1 Comments
s0rin 26 noiembrie 2021
O întrebare simplă: de ce avem nevoie de primării?