După trei ani de la primul târnăcop, strada Musicescu din Timişoara a fost complet reabilitată! GALERIE FOTO

În luna ianuarie 2009, Primăria Timișoara decidea, în urma unei proceduri de achiziție publică, ce firmă se va ocupa de întocmirea studiului de fezabilitate și a devizului pentru reabilitarea străzii Gavril Musicescu, cea mai lungă stradă din oraș, cu lungimea de trei kilometri și jumătate.

Aflată într-un stadiu avansat de degradare, strada nici măcar nu fusese vreodată asfaltată în întregime, iar noroiul și praful erau la ele acasă. De la încredințarea studiului până la prima lovitură de târnăcop a fost nevoie să mai treacă patru ani, astfel că lucrările au început în primăvara lui 2013 și ar fi trebuit să se termine acum un an.

Au intervenit, ca de obicei când se sapă ceva mai adânc în Timișoara, diverse sincope provocate de firmele care au în grijă rețelele de utilități. Până la urmă, strada este asfaltată și arată, în sfârșit, rezonabil.

Intersecțiile cu străzile perpendiculare se află la același nivel, există trotuare și piste pentru biciclete, acolo unde lățimea străzii o permite, iar unde spațiul este foarte îngust au fost montate parapete, pentru a împiedica șoferii să parcheze și a evita sugrumarea traficului.

Continuarea, în ediţia tipărită!

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns