După o zi întreagă fără apă, seara, moșnițenilor li se servește… pic cu pic (video)

După o zi întreagă fără apă, seara, moșnițenilor li se servește... pic cu pic (video)

Aquatim a anunțat, în 31 martie, că luni, 4 aprilie, între orele 9-16, pe DJ 592 la intersecție cu șoseaua de centură ar urma să se execute lucrări de deviere și cuplare a conductelor DN 160 mm și DN 315 mm la conductele existente.

„Lucrările fac parte din proiectul de obiectiv național “Varianta de ocolire Timișoara Sud”, iar pe durata lor se va întrerupe furnizarea apei în Moșnița Nouă și Moșnița Veche, precum și la consumatorii de pe DJ 592: Hotel Motelețul, Spălătoria Auto, Castel Royal, Penny, Lidl, HZH Car Wash, Casa Domniței, Valery, spălătoria Splash Wash, Anne’s Event Ballroom, Zeff Grill, Mega Image, Moșnița City Mall, Primăria Moșnița Nouă, cofetăria Naomi și pizzeria La Paul.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată. CALL-CENTER/ DISPECERAT: 0356 914, program 24/7”, a transmis Aquatim.

CITEȘTE ȘI: Muncitor român decedat pe șantier la Crotone, despăgubire de 900 de mii de euro pentru familie

Mai mulți locuitori ai comunei Moșnița Noua s-au plâns, luni seara, pe rețelele de socializare, că în jurul orei 20, deci la patru ore după ce lucrările ar fi trebuit să se încheie, apa încă are presiune extrem de redusă.
Unul dintre ei a postat și următorul filmuleț, pe care l-a trimis și pe adresa de e-mail a redacției noastre – [email protected].


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *