După ce și-a pierdut un rinichi, o femeie din Timiş a descoperit că are PUTERI PARANORMALE. Susţine că l-ar fi putut vindeca pe Mihai Neşu

Tanti Uti

Aerul rece de afară nu o face mai primitoare. Clienții sunt poftiți să se așeze în curte pe bancă. Nu stă cu mâna întinsă, ci așteaptă ca vizitatorii să-i prezinte palma stângă. Tresare. Vorbe meșteșugite încearcă să dreagă expresia mirării.

”Doar un sfert dintre oameni au viața șnur. Cam tot atâția au un sfârșit rapid. O jumătate au cumpănă… Vii cu un destin și cu acela pleci”, spune Livia Dragoș, tanti Uți de la Boldur.

Livia DragosPentru ea, nu există enigme, iar toate bolile își găsesc vindecare. Nu însă toți bolnavii. Depinde de carmă, de credință, de voia lui Dumnezeu…

Și-a câștigat puteri paranormale după ce a rămas fără un rinichi și nu și-a mai putut asigura existența.

Majoritatea oamenilor din sat se feresc să spună că ar vizita-o și vorbesc cum că ar fi o vrăjitoare. Știu însă că are premoniții și că află de dinainte a cui înmormântare urmează să se oficieze.

Lucrează pe fotografii cu plata la sfârșitul lucrului.

”Nu am mulți clienți. Lumea de la noi e săracă, iar unii oameni din sat nu vin pe la mine”, spune femeia de 77 de ani.

 

Pe Mihai Neșu ”l-aș fi putut vindeca”

Fostul fotbalist Mihai Neşu, paralizat din 2011 în urma unei accidentări la antrenamentul cu echipa olandeză FC Utrecht, ar fi putut fi pus pe picioare de la distanță, susține tanti Uți. ”L-aș fi putut vindeca cu ședințe de bioenergie pe poză, combinate cu ritualuri, respectiv rugăciuni. Am avut un client în Germania care era în cărucior rulant. După șase luni s-a ridicat și este bine”, adaugă tanti Uți.

 

Și-a văzut moartea cu ochii

Livia Dragoș a fost în tinerețe o femeie elegantă, spun oamenii. ”Am lucrat în comerț. Am renunțat o vreme pentru că aveam de crescut doi copii și pe cei bătrâni ai mei. La 47 de ani mi-am văzut moartea cu ochii. Era în 1985. Aveam pielonefrită și dădusem în septicemie. Doctorii mi-au mai dat o zi de trăit. Eram în comă. Regretatul profesor Petru Drăgan mi-a scos un rinichi atunci. Mă vedeam pe un câmp cu flori, iar la un pas de mine trecea o călugăriță. Când am deschis ochii, doctorul mi-a spus că am fost la un pas de moarte. Atunci mi-am amintit visul avut. Nu am vrut să trăiesc, însă nu am putut muri”, spune tanti Uți.

 

”Trebuia să fac ceva pentru a-mi câștiga existența”

După revenirea din spital, timișeanca a întâmpinat un nou gen de probleme. ”Soțul meu mi-a spus: <<Nu mai poți munci? De ce mai trăiești>>. Atunci m-am apucat să studiez. Cartea de căpătâi este <<Mâini tămăduitoare>>. De asemenea, m-am rugat mult”, spune tanti Uți.

Soțul, care n-a sprijinit-o pe cea cu care decisese inițial să își petreacă viața la bine și la greu, a ajuns, ca în urma deciziei instanței, să-i plătească lunar femeii suma de 180 de lei, prea puțin însă pentru un trai cât de cât decent.

”În luna ianuarie i-am scris președintelui Klaus Iohannis, iar dosarul meu a fost analizat la Ministerul Muncii. Am obținut o pensie de handicap de 39 de lei. Anterior, comisia județeană stabilise că deși am un singur rinichi nu pot fi declarată persoană cu dizabilități pentru că nu sunt pe dializă”, spune ea.

 

”Am încercat să smulg o femeie din ghearele morții”

Dincolo de nevoile de zi cu zi ale femeii, puterile sale paranormale nu pot fi trecute cu vederea. ”Primul pacient pe care l-am vindecat a fost un pisoi care suferea de cataractă. Apoi, am premoniții. Visez dinainte cine va muri curând. Îmi apare o persoană decedată care vine să îl ia pe cel care trebuie să plece de lângă noi. Eu nu mă mai apropii de morți pentru că mi se face rău. Totul s-a întâmplat după ce am încercat să smulg o femeie din ghearele morții. Am leșinat… Era scris să se ducă. Peste voia Celui de Sus nu poți trece”, spune tanti Uți.

 

Blesteme…

”Fiul meu m-a supărat o dată tare de tot și m-am rugat să îl zgâlțâie Dumnezeu. A tras o sperietură groaznică, ar fi putut face infarct. De atunci am spus că nu mai fac asta”, mărturisește Tanti Uți și închide ușa…


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “După ce și-a pierdut un rinichi, o femeie din Timiş a descoperit că are PUTERI PARANORMALE. Susţine că l-ar fi putut vindeca pe Mihai Neşu

  1. numesc mihai din republica Moldova recent am aflat o chestiune cu plaoia care mi se aplica mie daca ar fi cineva interest sa ma ajute ma puteti contacta la tel +373 062149163 ca recent mia am metat tel si voi fi disponibil pe 30 09

Lasă un răspuns